|   NASLOVNA   |   O NAMA   |   GALERIJA   |   KONTAKT   |    
 
  O nama  

Želite li svom životnom ili poslovnom prostoru dati moderniji štih i poboljšati način života, pritom vodeći računa o kvaliteti materijala i kvalitetnim i afirmiranim proizvođačima, došli ste na pravo mjesto.
Firma Interijeri Jezerčić iz Zagreba se bavi izvođenjem montaže suhe gradnje u interijerima gdje prvenstveno polažemo pažnju na želje investitora i koristeći naše iskustvo nalazimo najbolja rješenja u što se možete uvjeriti u galeriji slika.
Prilikom izvedbe radova koristimo samo kvalitetne materijale koji posjeduju certifikate o kvaliteti kao što su: KNAUF, RIGIPS, LAFARGE.
U našem kolektivu radi 6 montera sa bogatim iskustvom iz Hrvatske i Njemačke (7 godina rada u Berlinu) i u stanju smo ispuniti i najzahtjevnije radove u Knaufu. Imamo iskustva u uređenjima sakralnih objekata sa lučnim stropovima (Crkva Obreška kod Ivanića). Radove izvodimo na novim objektima kao i adaptacije postojećih objekata gdje dolazi do izražaja snalažljivost i majstorske sposobnosti naših djelatnika.

Naše djelatnosti su dobava materijala i izvedba
1. Pregradni zidovi od gipskartonskih ploča sa zvučnom izolacijom
2. Obloge od GK ploča koje mogu biti
– na potkonstrukciju sa toplinskom i zvučnom izolacijom ili bez izolacije
– na ljepilo ljepljenjem ploča na zid
– stropovi na potkonstrukciju sa ili bez toplinske izolacije koji mogu biti puni strop od knauf ploča ili strop od Amstrong ploča
– Potkrovlja na metalnu potkonstrukciju sa toplinskom izolacijom (Ursa ili Isover) i parnom toranom
– Razni ukrasi na stropu ili zidu po dogovoru (elipse, romboidi, okrugli stropovi, lučni stropovi itd.)
Obratite se s povjerenjem a mi ćemo opravdati ukazano povjerenje.

 
 
Copyright © 2009.  »JEZERČIĆ« - INTERIJERI  •  Izrada: D.R.I.M.